46038
Book
In basket
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. - Warszawa : PWN, cop. 2016. - 415 s. : il. ; 24 cm.
1. Żywność w systemie bezpieczeństwa państwowego ; 2. Bezpieczeństwo żywności w ujęciu systemowym ; 3. Stan bezpieczeństwa żywności na świecie (1828-2015). Teoria "drugiej fali" ; 4. Bezpieczeństwo i jakość żywności w Polsce ; 5. Systemy bezpieczeństwa żywności na świecie ; 6. Inicjatywy w zakresie bezpieczeństwa żywnościowego i żywności na świecie ; 7. Co dalej z bezpieczeństwem żywności.
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
Notes:
General note
Słownik angielsko-polski terminów używanych w pracy s. [306]-309.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. [310]-328.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again