45991
Książka
W koszyku
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. - Warszawa : PWN, cop. 2016. - 415 s. : il. ; 24 cm.
1. Żywność w systemie bezpieczeństwa państwowego ; 2. Bezpieczeństwo żywności w ujęciu systemowym ; 3. Stan bezpieczeństwa żywności na świecie (1828-2015). Teoria "drugiej fali" ; 4. Bezpieczeństwo i jakość żywności w Polsce ; 5. Systemy bezpieczeństwa żywności na świecie ; 6. Inicjatywy w zakresie bezpieczeństwa żywnościowego i żywności na świecie ; 7. Co dalej z bezpieczeństwem żywności.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Słownik angielsko-polski terminów używanych w pracy s. [306]-309.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [310]-328.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej